Călătorie

Business or pleasure?

Fie că urmează să pleci in vacanță sau e doar o călătorie de business nu lăsa la voia întâmplării situațiile neprevăzute și încheie o asigurare înainte de orice călătorie.

Acoperă cheltuielile medicale în caz de urgență atunci când ești în concediu cât și contravaloarea bagajului în cazul pierderii acestuia de către compania aeriană.

Serviciu cu cost scăzut, comparativ cu alte produse de asigurare.

Acoperă despăgubirea accidentelor cauzate de sporturile pe care le practici: ski, alpinism,  snow-board, windsurfing etc.

De ce noi?

E important să deții controlul atunci când faci alegeri pentru viitor, așa cum sunt asigurările. În acest punct, 123 Asigurări îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție cele mai avantajoase opțiuni de asigurări, cu detalii complete.

Iar atunci când ai toate informațiile la un loc, îți este ușor să alegi cea mai potrivită asigurare pentru tine. Compari ofertele, analizezi, noi te sfătuim, iar decizia finală este în mâinile tale.

Societățile de asigurări

Colaborăm cu cele mai bune companii de asigurări de pe piață, pentru ca tu să ai acces la o ofertă largă de polițe și să decizi care răspunde cel mai bine cerințelor tale. În plus, datorită spiritului inovator 123 Asigurari, ai parte de soluții de asigurare unice în România.