Viață

Protecție, economisire, investiție. Alege asigurările de viață pentru a-ți proteja familia.

Această polită îți poate transformă vârsta pensionării într-o experiență frumoasă și relaxantă, scutindu-te de grijile financiare.

Dacă alegi o asigurare de viață cu componentă investițională, banii tăi sunt investiți în condiții de siguranță. Poți opta pentru investiții mai puțîn riscante, care au un randament mai mic, dar dacă eșți confortabil cu un grad mai mare de risc, poți beneficia de recompense pe masură.

NU uită că pensie privată înseamnă o variantă de economisire sigură și avanatajoasă pentru oricine.

De ce noi?

E important să deții controlul atunci când faci alegeri pentru viitor, așa cum sunt asigurările. În acest punct, 123 Asigurări îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție cele mai avantajoase opțiuni de asigurări, cu detalii complete.

Iar atunci când ai toate informațiile la un loc, îți este ușor să alegi cea mai potrivită asigurare pentru tine. Compari ofertele, analizezi, noi te sfătuim, iar decizia finală este în mâinile tale.

Societățile de asigurări

Colaborăm cu cele mai bune companii de asigurări de pe piață, pentru ca tu să ai acces la o ofertă largă de polițe și să decizi care răspunde cel mai bine cerințelor tale. În plus, datorită spiritului inovator 123 Asigurari, ai parte de soluții de asigurare unice în România.