Locuință PAD

Pune-ți casa la adăpost și cere o ofertă pentru locuința ta.

Încheie o asigurare de locuință PAD pentru a-ți proteja casă - acoperă riscurile provocate de calamitățile naturale, precum cutremur, alunecări de teren sau inundații.

Te despăgubește la valoarea de 20.000 euro pentru construcțiile care au structura de rezistență din beton armat, metal ori lemn sau cu pereții exteriori din piatră, cărămidă arsă sau din orice alte materiale rezultate în urmă unui tratament termic și/sau chimic SAU te despăgubește la valoarea de 10.000 euro pentru construcțiile care au pereții exteriori din cărămidă nearsă sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic și/sau chimic.

De ce noi?

E important să deții controlul atunci când faci alegeri pentru viitor, așa cum sunt asigurările. În acest punct, 123 Asigurări îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție cele mai avantajoase opțiuni de asigurări, cu detalii complete.

Iar atunci când ai toate informațiile la un loc, îți este ușor să alegi cea mai potrivită asigurare pentru tine. Compari ofertele, analizezi, noi te sfătuim, iar decizia finală este în mâinile tale.

Societățile de asigurări

Colaborăm cu cele mai bune companii de asigurări de pe piață, pentru ca tu să ai acces la o ofertă largă de polițe și să decizi care răspunde cel mai bine cerințelor tale. În plus, datorită spiritului inovator 123 Asigurari, ai parte de soluții de asigurare unice în România.