Sănătate

Consultă ofertele pentru polițele de sănătate și profită de extra-beneficiile și suportul financiar în situații neprevăzute.

Cu asigurarea de sănătate beneficiezi de consultații și tratamente în cele mai performanțe clinici private din România sau din străînătate economisind timp atunci când eviți cozile interminabile de la spitalul de stat.

Beneficiezi de standardele internaționale de igienă ale clinicilor private

În cazul în care ai nevoie de servicii medicale costisitoare, sunt acoperite de asigurare că să nu cheltui banii economisiți pentru alte scopuri.

De ce noi?

E important să deții controlul atunci când faci alegeri pentru viitor, așa cum sunt asigurările. În acest punct, 123 Asigurări îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție cele mai avantajoase opțiuni de asigurări, cu detalii complete.

Iar atunci când ai toate informațiile la un loc, îți este ușor să alegi cea mai potrivită asigurare pentru tine. Compari ofertele, analizezi, noi te sfătuim, iar decizia finală este în mâinile tale.

Societățile de asigurări

Colaborăm cu cele mai bune companii de asigurări de pe piață, pentru ca tu să ai acces la o ofertă largă de polițe și să decizi care răspunde cel mai bine cerințelor tale. În plus, datorită spiritului inovator 123 Asigurari, ai parte de soluții de asigurare unice în România.