RCA

Calculatorul virtual te ajută să obții online oferta RCA în câteva minute chiar și de pe telefon. Plătești cu cardul și asigurarea RCA este livrată imediat pe email.

Asigură-te că ești mereu acoperit și eviți amenzile. Obține o ofertă RCA simplu și ușor folosind calculatorul virtual, plătește în siguranță cu cardul și polița ta va fi livrată instant pe email. Principalele acoperiri ale RCA-ului sunt:

Pagube materiale:

  • avarii ale altor vehicule
  • distrugere a bunurilor
  • alte costuri stabilite de legea RCA
  • Vătămări corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fără caracter patrimonial

Adaugarea clauzei optionale:

  • decontare directă

Polița RCA are valabilitate începând cu data aleasă de tine începând chiar cu ziua următoare.

De ce noi?

E important să deții controlul atunci când faci alegeri pentru viitor, așa cum sunt asigurările. În acest punct, 123 Asigurări îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție cele mai avantajoase opțiuni de asigurări, cu detalii complete.

Iar atunci când ai toate informațiile la un loc, îți este ușor să alegi cea mai potrivită asigurare pentru tine. Compari ofertele, analizezi, noi te sfătuim, iar decizia finală este în mâinile tale.

Societățile de asigurări

Colaborăm cu cele mai bune companii de asigurări de pe piață, pentru ca tu să ai acces la o ofertă largă de polițe și să decizi care răspunde cel mai bine cerințelor tale. În plus, datorită spiritului inovator 123 Asigurari, ai parte de soluții de asigurare unice în România.