Despre noi

De ce să alegi 123asigurari.ro ?

123asigurari.ro are în spate o echipă tânără și orientată spre digital, spre soluții cât mai simple și integrate. Ne dorim să vă oferim un proces simplificat, formulare intuitive și ușor de completat, oferte diverse dintre care puteți alege ceea ce vi se potrivește mai bine.

De ce noi?

E important să deții controlul atunci când faci alegeri pentru viitor, așa cum sunt asigurările. În acest punct, 123 Asigurări îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție cele mai avantajoase opțiuni de asigurări, cu detalii complete.

Iar atunci când ai toate informațiile la un loc, îți este ușor să alegi cea mai potrivită asigurare pentru tine. Compari ofertele, analizezi, noi te sfătuim, iar decizia finală este în mâinile tale.

Serviciul www.123asigurari.ro este oferit de societatea 123 Asigurare Reasigurare SRL cu sediul în Sibiu, Cisnadie, Str. Toma Socolescu nr. 23C, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J32/1007/2022, având CUI 46153487, înregistrată in Registrul Intermediarilor În Asigurări sub nr. RAJ – 534167.

Polițele RCA sunt emise de 123 Asigurare Reasigurare SRL, în numele societăților de asigurare, ca asistent în brokeraj al MIRA SOLUTIONS BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE S.R.L., număr înregistrare la Registrul Brokerilor sub nr. RBK – 783/19.03.2015.

Societățile de asigurări

Colaborăm cu cele mai bune companii de asigurări de pe piață, pentru ca tu să ai acces la o ofertă largă de polițe și să decizi care răspunde cel mai bine cerințelor tale. În plus, datorită spiritului inovator 123 Asigurari, ai parte de soluții de asigurare unice în România.