Casco

Specialiștii noștri îți stau la dispoziție pentru configurarea celei mai optime oferte CASCO pentru mașina ta.

Societatea de asigurări îți repară avariile survenite în urmă unui accident rutier, fie că ești vinovat, fie că ești victimă.

În plus sunt acoperite riscurile de furtul autovehiculului, cât și furtul anumitor componente ale mașinii.

Cu polița casco îți sunt acoperite și riscurile cauzate de calamități naturale precum: cutremur, furtuni, grindină, cădere masivă de zăpadă, revărsări ape cât și în cazul producerii unui incendiu în urmă căruia îți este avariat autovehiculul. În mod normal jantele pot fi acoperite nu numai în cazul unui accident, dar și în cazul în care le avariezi din cauza condițiilor grele de drum.

Asigură-te că benefciezi de CASCO și în cazul în care atunci când ți se poate sparge geamul și în plus ești despăgubit și în cazul în care îți găsești autoturismul avariat iar autorul este necunoscut..

De ce noi?

E important să deții controlul atunci când faci alegeri pentru viitor, așa cum sunt asigurările. În acest punct, 123 Asigurări îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție cele mai avantajoase opțiuni de asigurări, cu detalii complete.

Iar atunci când ai toate informațiile la un loc, îți este ușor să alegi cea mai potrivită asigurare pentru tine. Compari ofertele, analizezi, noi te sfătuim, iar decizia finală este în mâinile tale.

Societățile de asigurări

Colaborăm cu cele mai bune companii de asigurări de pe piață, pentru ca tu să ai acces la o ofertă largă de polițe și să decizi care răspunde cel mai bine cerințelor tale. În plus, datorită spiritului inovator 123 Asigurari, ai parte de soluții de asigurare unice în România.